Närbildslinser

En närbildslins fungerar som ett förstoringsglas som förbättrar objektivets närgräns. Ett enkelt sätt att komma närmare motivet och återge små detaljer med hög skärpa. Genom att använda närbildslinser bibehålls kamerans bildupplösning och behöver man inte förstora på elektronisk väg med bildbearbetningsprogram.

B+W Närbildslinser / Close-Up

En försättslins öppnar världen till en helt ny värld. B+W försättslinser finns i 6 förstoringsgrader, dioptrier, anpassade för olika ändamål. Bäst fungerar de för att återge tredimensionella föremål som t.ex. en blomma då förstoringsgraden i kombination med det korta skärpedjupet skapar dramatiska effekter.

B+W Närbildslinser / Close-Up

Närbildslins, Försättslins, Proxar, Close-up lens, Makrofilter, Förstoringslins….. Kärt barn har många namn. En försättslins öppnar världen till en helt ny värld i miniatyr till en låg kostnad. B+W försättslinser finns i 6 förstoringsgrader, dioptrier, anpassade för olika ändamål. Bäst fungerar de för att återge tredimensionella föremål som t.ex. en blomma då förstoringsgraden i kombination med det korta skärpedjupet skapar dramatiska effekter.

FAKTA

  • Skapar möjlighet till makrofotografering till en låg kostnad
  • Enkla att använda och ta med i kameraväskan
  • Flera förstoringsgrader för olika typer av närbildsfotografering
  • Passar bäst för tredimensionella motiv
  • Tips: Använd kamerastativ