Roger Schederin

Roger Schederin har över trettiofem års erfarenhet av fotograferingsyrket och hans bilder syns regelbundet i både dagspress och i magasin. Erfarenheten gör att Roger behärskar det mesta inom fotografering, allt från stökiga motorbilder i snöslask till att ta snygga företagsporträtt för årsredovisningen.

Roger Schederin har en bred repertoar som fotograf. Mest känd är han kanske som motorfotograf med en förkärlek till motorcykelbilder. Hans bilder syns regelbundet i bl.a, Auto, Moto & Sport och MCM.

En lång erfarenhet som fotograf gör att Roger enkelt kan växla mellan olika typer av  uppdrag. Bland hans uppdragsgivare finns storföretag som Volvo och SAS men Roger åtar sig även att fotografera konferenser och event för kunder som vill professionell dokumentation av händelsen.

Se mer av Roger på hans webb och följ roggebloggen för senaste nytt!

Fotograf Roger Schederin webb »

Roggebloggen »

Roger Schederin har använt Elinchrom studioblixtar under många år och var en av de första att köpa den batteridrivna studioblixten Elinchrom Ranger RX.
För att ge sina motorbilder rätt känsla använder Roger ofta blixthuvuden med lång brinntid vilket då ger viss rörelseoskärpa och ger bilden fart.

När detta inlägg skrivs (2017-10-30) så har Roger precis beställt Elinchrom ELB 1200 med HS-huvud.