Produktet er føjet til din indkøbskurv Vis kurvGå til kassen
0 Produkter
Totalsum inkl. moms 0 EUR
Kurv
Din browser understøttes ikke. For at få den bedste oplevelse anbefales en nyere version eller en anden browser.

Aifo AB Cookies og GDPR

Cookies

For at kunne få adgang til alle funktionerne på Aifo webshoppen bruger vi cookies. Cookies er små datafiler, der gemmes i din webbrowser og indeholder oplysninger om din brug. Aifo AB bruger cookies til at forbedre og optimere hjemmesiden.

Cookies muliggør en række forskellige funktioner, såsom at gemme produkter i din indkøbskurv eller gennemføre din bestilling. Baseret på dine søgninger og valg kan vi tilpasse hjemmesiden til det, der er relevant for dig. Cookies hjælper os også med at gemme statistikker, så vi kan gøre vores hjemmeside mere brugervenlig. Med cookies kan vi tilbyde dig en bedre og mere skræddersyet onlineoplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Hvordan deaktiverer jeg cookies?

Hvis du vil deaktivere cookies, kan du slå dem fra i din browsers indstillinger. Vær opmærksom på, at hvis cookies er slået fra, vil du ikke få adgang til alle funktionerne på vores hjemmeside, såsom at gennemføre en bestilling.

GDPR (Generel Databeskyttelsesforordning)

Aifo AB værner om dit privatliv. Læs vores privatlivspolitik nedenfor om, hvordan vi håndterer dine personlige data i overensstemmelse med EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation), som har været i kraft siden den 25. maj 2018.

GDPR har positive effekter på dit personlige privatliv og ændrer, hvordan vi som virksomhed kan indsamle og behandle dine personlige data.
Som kunde hos os behøver du ikke gøre noget, men du er velkommen til at læse vores privatlivspolitik.

Her beskriver vi, hvordan vi håndterer dine personlige data, når du besøger vores hjemmesider, registrerer en konto gennem en af vores hjemmesider, køber vores produkter eller tjenester, eller når du ellers er i kontakt med os.
Politikken indeholder også oplysninger om de rettigheder, du har med hensyn til håndteringen af dine personlige data i overensstemmelse med GDPR. Du kan til enhver tid fravælge at modtage yderligere information fra os ved at klikke på afmeldingslinket i vores nyhedsbreve, ændre dine præferencer i "Min Konto", eller kontakte kundeservice på tlf. +46 8-720 06 45 eller e-mail info@aifo.se.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan dine personlige data håndteres, kan du sende en e-mail til os på info@aifo.se.

Aifo privatlivspolitik