MIOPS

MIOPS smarta fjärrkontroller av kamera och blixt samt innovativa lösningar för avancerade fotograferingar.
Via mycket smart gränssnitt kan kamera och blixt styras direkt från smartphone.

MIOPS SMART TRIGGER

MIOPS Smart Trigger är en mycket mångsidig trigger för kamera och blixt.
Funktionerna styrs via en app i smartphone och enheten kan triggas av t.ex. en blixt, ljud och när en laserstråle bryts. Med MIOPS Smart kan du även ställa in avancerad Time-Laps, ta HDR bilder och kombinera olika funktioner.

MIOPS Smart har tre inbyggda sensorer, Ljus, Ljud och Laser. Med hjälp av sensorerna kan MIOPS upptäcka olika händelseförlopp som t.ex. blixtar och åska, fyrverkeri, vattensplash eller när en laserstråle bryts av en människa eller djur.

MIOPS MOBILE REMOTE PLus

MIOPS Mobile Remote Plus skapar en fjärrstyrning som använder din smartphone för att ge avancerad kontroll och smarta funktioner till din kamera. Dessutom har Remote Plus inbyggd sensor för laser och ljusstyrd triggning.
Kopplas till kamerans fjärrstyrningskontakt och kommunicerar via Bluetooth till din smartphone.

MIOPS DONGLE

MIOPS Mobil Dongle kopplar din smartphone till din kamera och ger dig massor av möjligheter tack vare den smarta appen MIOPS Mobile.
Din smartphones funktioner som t.ex. gyroscope och accelerometer kan nu nyttjas av din kamera!

Tack vare MIOPS Mobile app och kabelkitet MIOPS Dongle kan du nu använda mobiltelefonen för att styra din kamera. Du kan via ljud, vibrationer, rörelse m.m. trigga kameran eller starta ett scenario med t.ex. timelapse.

MIOPS SPLASH

MIOPS Splash Water Drop Kit ger dig möjlighet att enastående precision skapa droppar med förutbestämd storlek och tidsintervall. Det ger dig möjlighet att helt fokusera på kreativiteten och skapa fantastiska bilder tack vare att samma händelseförlopp kan upprepas gång på gång.

MIOPS Splash styrs helt från din smartphone via en app med ett föredömligt enkelt och smart gränssnitt.

MIOPS CAPSULE360

MIOPS Capsule360 är en Motion Box som skapar massor med avancerade  möjligheter till Time-lapse med panorering och Tilt. Kameraåkningar med Panorering och Tilt för filmproduktion. 360° Produktfotografering på enkelt sätt.

Alla funktioner på Capsule360 styrs via en app i smartphone. Superenkelt och jättekul!

MIOPS CAPSULE SLIDER

MIOPS Capsule Slider är en motoriserad kameraräls för snygga och jämna kameraåkningar. Capsule Slider finns i tre längder, 30cm, 50 cm och 70 cm. Kombinera med Capsule360 för avancerade filmsekvenser. Styrs via app i amartphone.