Reflexskärmar och Diffusionsskärmar

Originalet! Lastolite har sedan över 30 år tillverkat de klassiska, hopvikbara reflexskärmarna som de flesta fotografer har i sin utrustning. Utvecklingen fortsätter kontinuerligt med nya artiklar och material. Lastolite var först och är bäst när det gäller kvalitet och utbud.

Att ha en reflexskärm som extra ljuskälla är ovärderligt vid all typ av fotografering utomhus och i studio.

Lastolite Reflexskärm - Originalet

1985 uppfann Lastolite den geniala hopvikbara reflexskärmen. När du väljer originalet från Lastolite vet du att du får en produkt som kommer hålla i många år, utan att färgen släpper eller sömmarna spricker. Finns i flera olika storlekar och färger. Komplettera med smarta hållare för stativ.

Lastolite HaloCompact

HaloCompact har unik design som reflexskärmen superkompakt nedpackad i sitt fodral samt mycket robust vid användning.
Ramen består av aluminiumstänger som snabbt och enkelt monteras ihop tack vare ett elastisk band som löper inuti ramen. Reflexduken, eller dissuseringsduken, monteras med clips på ramen.
På utsidan av det bekväma handtaget finns en 1/4" gänga som gör att reflexskärmen kan monteras på kulleder och tillbehörsarmar.

HaloCompact från Lastolite by Manfrotto

Lastolite TriGrip Reflexskärm

En genial reflexskärmskonstruktion från Lastolite. TriGrip kan du enkelt hålla med en arm tack vare smart design och förstklassigt materialval. Finns i flera storlekar och ytor och som tillbehör finns hållare när TriGrip ska monteras på stativ.

Lastolite Panelite Reflex-Diffusionsskärm

Reflex- och diffusionsskärmar i storlek 1.2 x 1.8 meter. Perfekta när en större reflekterande yta behövs eller när t.ex. solljuset ska diffuseras. Den smarta konstruktionen gör det enkelt att ta med Panelite.

Reflexskärmen är ett ovärderligt tillbehör i studio och utomhus.
Här visar hur reflexskärmen kan användas vid fotografering av mat.

Lastolite Skylite

Mycket stabil diffusering/reflexskärm med storlekar upp till 3 x 3 meter. Kraftig ram av aluminiumrör gör att Skylite kan användas i alla förhållanden, såväl utomhus som inomhus. Kan enkelt monteras på stativ och fungerar tack vare sin storlek utmärkt vid både film- och stillbildsfotografering. Enkelt att byta duk tack vare clips som snäpps fast i aluminiumramen.

Lastolite Triflector

Ett set med specialdesignade reflexskärmar avsedda för porträttfotografering. Med endast en blixt som ljuskälla möjliggör Triflector en rad olika ljussättningar.
Finns i set, med eller utan stativ (Triflector monteras på ett standard belysningsstativ).

Lastolite by Manfrotto har extremt hög produktkvalitet både vad det gäller materialval och tillverkning.
Här visar vi hur det går till!