Reflexskärmar och Diffusionsskärmar

Manfrotto har sedan över 30 år tillverkat de klassiska, hopvikbara reflexskärmarna som de flesta fotografer har i sin utrustning. Utvecklingen fortsätter kontinuerligt med nya artiklar och material. Manfrotto var först och är bäst när det gäller kvalitet och utbud. Att ha en reflexskärm som extra ljuskälla är ovärderligt vid all typ av fotografering utomhus och i studio.

Manfrotto Reflexskärm - Originalet

1985 uppfann Manfrotto (bytte namn 2021 från Lastolite) den geniala hopvikbara reflexskärmen. När du väljer originalet från Manfrotto vet du att du får en produkt som kommer hålla i många år, utan att färgen släpper eller sömmarna spricker. Finns i flera olika storlekar och färger. Komplettera med smarta hållare för stativ.

Manfrotto HaloCompact

HaloCompact har unik design som reflexskärmen superkompakt nedpackad i sitt fodral samt mycket robust vid användning. Ramen består av aluminiumstänger som snabbt och enkelt monteras ihop tack vare ett elastisk band som löper inuti ramen. Reflexduken, eller diffuseringsduken, monteras med clips på ramen. På utsidan av det bekväma handtaget finns en 1/4" gänga som gör att reflexskärmen kan monteras på kulleder och tillbehörsarmar.

HaloCompact från Manfrotto

Manfrotto TriGrip Reflexskärm

En genial reflexskärmskonstruktion från Manfrotto. TriGrip kan du enkelt hålla med en arm tack vare smart design och förstklassigt materialval. Finns i flera storlekar och ytor och som tillbehör finns hållare när TriGrip ska monteras på stativ.

Manfrotto Panelite Reflex-Diffusionsskärm

Reflex- och diffusionsskärmar i storlek 1.2 x 1.8 meter. Perfekta när en större reflekterande yta behövs eller när t.ex. solljuset ska diffuseras. Den smarta konstruktionen gör det enkelt att ta med Panelite.

Reflexskärmen är ett ovärderligt tillbehör i studio och utomhus. Här visar hur reflexskärmen kan användas vid fotografering av mat.

Manfrotto Skylite

Mycket stabil diffusering/reflexskärm med storlekar upp till 3 x 3 meter. Kraftig ram av aluminiumrör gör att Skylite kan användas i alla förhållanden, såväl utomhus som inomhus. Kan enkelt monteras på stativ och fungerar tack vare sin storlek utmärkt vid både film- och stillbildsfotografering. Enkelt att byta duk tack vare clips som snäpps fast i aluminiumramen.

Manfrotto Triflector

Ett set med specialdesignade reflexskärmar avsedda för porträttfotografering. Med endast en blixt som ljuskälla möjliggör Triflector en rad olika ljussättningar. Finns i set, med eller utan stativ (Triflector monteras på ett standard belysningsstativ).

Manfrotto har extremt hög produktkvalitet både vad det gäller materialval och tillverkning. Här visar vi hur det går till!