Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan
0 Produkter
Varukorg
Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Hitta det du söker

Sökalternativ

• Via meny: Ställ markören på en produktgrupp i menyraden upptill. Då öppnas en produktmeny och du kan klicka eftersökt produkt.
  • Via sökord: I bannern upptill finns sökruta som söker efter valt ord i hela vår artikelbas. Därefter kan en förfinad sökning ske i det utvalda resultatet.
  • Via snabborder: Klicka på knappen "Snabborder " om du redan vet artikelnummer på de varor du vill beställa.
När du hittat den artikel du är intresserad av klicka på "Köp"- eller "Välj"-knappen. "Välj "- knappen visas om du behöver göra ytterligare ett val, exempelvis välja storlek eller färg.

Varukorgen

När en vara valts ut, klicka på "Köp " och artikeln läggs i din varukorg, som alltid visas högst upp till höger på sidan. I varukorgen visas antal valda artiklar och total ordersumma. Klicka på "X" för att ta bort en orderrad,.

Till kassan

När du handlat klart klickar du på "Till kassan ". I kassan måste du välja att logga in (om du inte redan gjort det) eller skapa ett konto.
Kontrollera din adress och att innehållet i din beställning stämmer. Vill du ändra antal artiklar skriver du in rätt antal i fältet och om du vill ta bort orderrad klickar du på "X " i slutet av orderraden under rubriken radera.

Inloggning

Är du redan kund hos oss loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.

Registrering

Om du inte handlat hos oss tidigare registrerar du dig som ny kund. Börja med att välja ny "privat kund" eller "företagskund" och fyll sedan i de följande uppgifter som behövs för att bli kund hos oss.
Obs! För att förenkla registrering av uppgifter, fyll i organisationsnummer eller personnummer och klicka därefter på "Hämta uppgifter" varpå namn och adress fylls i automatiskt.
Som ny kund väljer du om dina uppgifter ska sparas eller inte. Fördel med att spara uppgifter är att du vid nästa köp endast fyller i användarnamn och lösenord samt att du får tillgång till orderhistorik etc.
Väljer du att spara dina uppgifter ska användarnamn och lösenord fyllas i. Observera att användarnamnet måste vara unikt just för dig. Om användarnamnet redan finns registrerat hos oss ber systemet dig välja ett nytt.
När du väljer användarnamn, tänk på följande:
- välj tecken a - ö, A - Ö, 0 - 9. Använd ej mellanslag. Gemena och VERSALA tecken räknas som olika, "annikas" och "AnnikaS" är alltså två olika användarnamn.
Behöver du vid ett senare tillfälle ändra dina kunduppgifter gör du detta under "Mitt konto " efter du loggat in.

Bekräfta beställning

När alla uppgifter stämmer klickar du på "Slutför köp ". Nu visas din order som den kommer se ut när den skickas till oss. Detta är sista möjligheten att du själv kan ändra din beställning om något skulle vara fel. Klicka då på "Ändra beställning".
Om ordern stämmer klicka på "Skicka din order". Nu är du klar med din beställning! (Betalning med faktura) Om ordern stämmer ska du välja betalningssätt faktura eller kortbetalning längre ned på sidan. Klicka därefter på "Slutför köp " (Vid val att antingen betala med faktura eller kort).

Betalning

Betalning sker mot faktura, via kortbetalning eller via Klarna.
  • Kortbetalning: Vid betalning kommer du till en sida där du ombeds fylla i uppgifter om kortnummer och ägare etc. Klicka därefter på "Betala" och förfrågan skickas vidare till banken för verifiering av transaktionen. Om transaktionen medges skickas du vidare till kvitto-sidan. Om transaktionen inte medges skickas du tillbaka till föregående sida där ett felmeddelande visas. Här finns länk tillbaka till ordersida.
  • Klarna: För information betalningssätt Klarna, klicka på "Klarna Köpvillkor" i kassan.  Vid betalningssätt Klarna slutförs köpet automatiskt vid klick på "Slutför köp" varpå faktura skickas direkt från Klarna några dagar efter köp.

Kvitto

Vid slutfört köp visas en kvittens som bekräftar att vi tagit emot din beställning.
Detta är den sista sidan i kassaflödet. Samtidigt skickas ett mejl till angiven e-postadress som en ytterligare bekräftelse på beställningen.
Skriv gärna ut kvittot som du får upp på skärmen och spara det.

Leverans

Om inget annat anges levereras produkterna från vårt lager med angivet transportsätt.
Leveransvillkor är alltid "Fritt vår lager" vilket innebär enligt Köplagen att avlämnandet av varan till kund, sker när varan överlämnas till den transportör som åtagit sig transporten från avsändningsorten.
Vid köp av privatperson gäller Konsumentköplagen vilket innebär att varan är avlämnad när den kommit i köparens besittning.

Orderhistorik

Din orderhistorik visas under "Mitt konto" i menyraden i toppen av webbsidan. Här hittar du utförlig historik, samt alla orderrader.
Smart funktion är att en tidigare order kan kopieras och användas som underlag vid ny beställning. Om du klickar på artikelkoden visas gjorda leveranser. I orderöversikten kan du se och klicka på en liten symbol till höger om ett paket är spårbart via vår spårningsfunktion.

Om du har några frågor, kontakta oss gärna:

Aifo AB

Mariehällsvägen 39 B , 168 65 BROMMA

Telefon: +4687200645

E-post allmäna frågor: info@aifo.se

E-post fakturafrågor: ekonomi@aifo.se