SpectraView

NEC SpectraView heter den kompromisslösa modellserien som skapats för att tillfredsställa de högt ställda krav som arbete med digital bild eller grafisk produktion kräver.
Full täckning av Adobe RGB, hårdvarukalibrering och unik jämnhet över hela bildytan är några av de egenskaper som gjort SpectraView till en av de ledande leverantörerna till färgkritisk produktion världen över.

SpectraView Reference

SpectreView Reference innehåller inte bara den senaste tekniken optimerad för professionell grafisk produktion och professionell bildproduktion, Reference innebär även att varje bildskärm individuellt kontrolleras i fabrik och justeras för eventuella ojämnheter över bildytan. Detta kan enkelt avläsas och kontrolleras i det medföljande certifikatet som medföljer varje SpectraView Reference.

SpectraView

Med IPS-panel garanteras bästa möjliga färgåtergivning samtidigt som äkta hårdvarukalibrering ger optimerad bildkvalitet och total kontroll. NEC SpectraView är perfekt för avancerad fotoredigering och produktion av grafiskt material.