Till bloggen

MC Fotografering hos Johans MC

20 mars, 2019 av

FOTOGRAFERA MOTOCYKLAR

Johans MC, en av Sveriges största återförsäljare av nya och begagnade motorcyklar, tog kontakt med oss efter att ha hittat vår information om bilfotografering och MC fotografering på webben.

Johans MC jobbar mycket professionellt med varje del av sin försäljning och ville höja nivån på sin egen fotografering av nya och begagnade motorcyklar i butiken.

Johans-MC_Skylt

Studioutrustning och fotograferingskonsultering

Genom att vända sig till oss fick Johans MC inte bara leverans av studioblixtar med tillbehör.  De fick även hjälp att välja rätt utrustning anpassad efter behov samt fotokonslutering på plats, en tjänst vi erbjuder och ger möjlighet att snabbt komma igång med att skapa professionellt slutresultat.

”Tidigare var vi tvungna att lägga mycket tid på att redigera våra bilder som var mörka och tråkiga. Nu, med Elinchromblixtarna, får vi en snygg och perfekt finish med en gång!”

Johanna, Johans MC

Fotografering i butik

När man fotograferar i lokal med stora fönster och liten möjlighet att styra ljuset kräver varje bild mycket efterarbete i bildredigeringsprogram för att få ett hyfsat resultat. Även med stor redigeringskunskap är det tidskrävande och svårt att få fram detaljer och rätt färg på motivet samt enhetlighet på bilderna över tid.

Snyggt ljus med Elinchrom studioblixtar

Genom att välja Elinchrom studioblixtar har Johans MC fått ljus som inte bara är starkt nog att ge samma exponering och resultat oavsett infallande fönsterljus. De kan även snabbt och enkelt reglera ljusstyrkan upp och ned utan skiftningar i färgtemperatur samt vid behov flytta och ändra karaktären på ljussättningen.
Slutresultatet blir professionellt utan att tidsödande efterbearbete vid datorn krävs,

”Ljuset i våra nya bilder går inte att jämföra med tidigare, det är som dag och natt. Nu ser våra bilder professionella ut.”

Johanna, Johans MC

Video – MC Fotografering hos Johans MC

Kul och kostnadseffektivt

Det finns många fördelar med rätt utrustning. Bilderna blir bättre och det är enkelt att hålla jämn, hög nivå kvalitet även när det kan gå flera dagar mellan fotograferingarna.
Det är roligare att fotografera när resultat blir bra direkt.
Mycket tid spars genom att minimalt efterarbete behövs.

”Kunderna är nöjdare nu eftersom det ligger i deras intresse att se verklighetstrogna bilder i våra annonser. Motorcykelns färger, detaljer och skick framträder på ett tydligt sätt.”

Johanna, Johans MC

”Tillsammans med Aifo’s egen fotograf hittade vi ljus och vinklar som passar just oss. Under denna fotograf-konsultation fanns tillfället att ställa frågor och lära oss vår nya fotoutrustning på djupet. Ett trevligt och mycket lärorikt tillfälle som var guld värt för oss!”

Johanna, Johans MC

”Nu kan vi med stolthet säga till våra kunder att vi tar Sveriges bästa annonsbilder i motorcykelbranschen, tack vare vår nya fotoutrustning.”

Johanna, Johans MC